Терапии с OXYjet

Специалните козметични формули на Нора Боде, създадени за имплантиране с пулсиращ кислород под налягане OXYjet, са вниателно подбрани и сертифицирани по отношение на способността им да проникват и по отношение на толерантност и ефективност.

OXY Jet

Активните съставки се инжектират чрез кислород под налягане при OXYjet терапията, изграждайки резервоар в дълбоките слоеве на кожата, като по този начин се развива оптимално техният ефект. За да се стабилизира този резервоар от голямо значение е прилагането на конкретни продукти за домашна грижа, тъй като те са точно съобразени със серумите и филърите, които се прилагат по време на терапията в кабина.

Продуктите са сертифицирани и многократно потвърдени в последните клинични проучвания на немския „Фраунхоферов институт за биомедицински технологии“ и „Дерматологичен изследователски институт Корнуел“.

NORA BODE Kosmetik изобрети естествено работеща алтернатива на инжекциите с Ботулинов токсин, която е в състояние да намали бръчките, релаксирайки мускулите, както обаче и мощно да стимулира синтеза на собствен колаген и хиалуронова киселина в кожата.

Резултатите?

  • Намалява дълбочината на мимическите линии и бръчки, образувани в резултат на чести съкращения на лицевите мускули, особено на челото и около очите.
  • Предотвратява образуването на бръчки, предизвикани от повтарящи се лицеви движения, причинени от прекомерно отделяне на невротрансмитери.
  • Увеличава обема на колаген и хиалуронова киселина в кожата и по този начин заглажда, стяга, повдига.

Без странични ефекти, безболезнено кислородно инжектиране.